b_solution

Een sleutelklare betaalbare prefaboplossing met massief houten elementen voor seriematige en meerlaagse woningbouw.

b_solution is de eerste systeemoplossing met geprefabriceerde massieve houten componenten voor wooncomplexen met meerdere verdiepingen. Door slimme standaardisatie en prefabricatie heeft b_solution een optimale balans tussen ontwerpvrijheid, controle over prijsvorming, snelheid en (fabrieks)kwaliteit.

b_solution bestaat uit:

  • (Niet) dragende houten binnenwanden inclusief gipskartonplaatafwerking;
  • Buitenwanden inclusief gevelbekleding, gevelisolatie, buitenkozijnen en gipskartonplaat afwerking;
  • Verdiepingsvloeren en dakvloeren CLT, geen BG vloer;
  • Compleet afgewerkte natte cellen.
  • Balkons.

 

Hoogwaardige prefabricage met natuurlijke CO2-opslag

Op basis van een CLT (meerlaags massief kruislaaghout) draagsysteem biedt b_solution drie systeemcomponenten: wandmodules, vloeren en natte cellen.

b_solution is een totaalsysteem waarbij installaties, isolatie, gevelopbouw, kozijnen etc. allemaal in de fabriek worden geïntegreerd. Op de bouwplaats is alleen nog behoefte aan een fundering. Omdat de productie in een gecontroleerde fabrieksomgeving plaatsvindt betekent bouwen in b_solution minimale faalkosten en maximale bouwsnelheid en afwerkingskwaliteit.

b_solution is een bouwmethode die een efficiënt en duurzaam alternatief biedt ten opzichte van de traditionele bouwmethode. De oplossing om binnenstedelijk betaalbare en gestapelde woningen te ontwikkelen.

Achter b_solution staat Binderholz, een merk van de Tiroolse ondernemersfamilie Binder. Internationaal is Binderholz een van de belangrijkste leveranciers van massief houten producten en innovatieve bouwoplossingen.