Houtdag 2021 in Arnhem

Op woensdag 24 november 2021 wordt De Houtdag 2021 georganiseerd in Musis in Arnhem. Nu er steeds meer aandacht komt voor houtbouw, is het belangrijk dat het kennisniveau in deze markt vol nieuwe houtbouwers op peil blijft. Het is een positieve ontwikkeling dat houtbouw steeds meer terrein wint, maar hoe kunnen die gebouwen nóg beter worden ontworpen? En hoe kunnen de biobased-ambities ook echt uitvoerbaar worden in de toekomst?
Op De Houtdag 2021 zullen diverse binnenlandse en buitenlandse deskundigen ingaan op het degelijk ontwerpen, construeren en bouwen van gebouwen met hout. Belangrijke thema’s zoals brandveiligheid, geluidwering, stabiliteit en duurzaamheid van houten gebouwen komen aan de orde. Ook wordt er aandacht besteed aan de huidige stand van het wetenschappelijk onderzoek op houtbouwgebied. Daarnaast worden tijdens De Houtdag voorbeelden van uitstekende houtbouwprojecten beloond met de Nationale Houtbouwprijs 2021.

Treetek is aanwezig op deze middag in Musis en kijkt er naar uit om mede houtbouwers en -liefhebbers te ontmoeten, kennis uit te wisselen om zo mogelijk samen te bouwen aan een schone toekomst.

Meer informatie over de houtdag en aanmelden via deze link.

foto: Bart van Hoek

Deel dit bericht